Prisma str. 962 (G18) uden stænger

Prisma str. 962 (G18) uden stænger
18.079,00 DKK
Prisma str. 962 uden stænger er årets helt store nyhed. Med 4 meter i dybden er Prisma det hidtil største fortelt i Isabellas sortiment siden 70'erne. Prismas fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt. Fronten kan flyttes frem og tilbage. Dermed skabes et opholdsrum med en overdækket teresse.
De store vinduerspartier sikre, at Prisma er lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma udelukkende med Mega Frame stel. Ønsker du at bruge Prisma som heltårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre ekstra god stabilitet i ydersæsonerne.

Levers standad med Hjulafdækning, understykker, telttaske, verandastang, FixOn, stang- og pløkoptager.

Beskrivelse

Detaljer

Prisma str. 962 uden stænger er årets helt store nyhed. Med 4 meter i dybden, er Prisma det hidtil største fortelt i Isabellas sortiment siden 70'erne. Prismas fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt. Fronten kan flyttes frem og tilbage. Dermed skabes et opholdsrum med en overdækket terrasse. De store vinduespartier sikrer, at Prisma er et lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma udelukkende med MegaFrame stel. Ønsker du at bruge Prisma som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre ekstra god stabilitet i ydersæsonerne. Leveres standard med Hjulafdækning, understykke, telttaske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.
Bedømmelser